Bannieredtsc

gyik

Építész GyIK

1. Létezik a Domintell képesítéssel rendelkező villamos kivitelezők listája?
Természetesen létezik ilyen lista. A Domintell villamos kivitelezők listáját megtalálja a weboldalon is megyénkénti leosztásban (a kapcsolat, partnerek menüpont alatt).

2. Milyen villamosenergia megtakarítás jelentkezik a számláinkon?
Például a világítás időtartam 90%-ra való csökkentése, amely nem érzékelhető mégis 10% -ot takarít meg. Az 1500W-os kertvilágítás véletlen sem marad bekapcsolva. A fűtésoptimalizálás. Minden szoba az igényeknek megfelelően fűtött. Bővebben...

3. Tudnak segítséget nyújtani a megálmodott igények megvalósításában?
Természetesen, vegyék fel velünk a kapcsolatot és szívesen állunk rendelkezésére. Mindenféleképpen egy személyes megbeszélést javasolnánk.

4. Hogyan tudhatok meg többet a Domintell-ről?
Rendszeresen szervezünk oktatásokat, ingyenes bemutatókat kivitelezők, megrendelők, tervezők részere. Vegyék fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélhessük, melyik oktatási időpont lenne Önnek a legmegfelelőbb. Bővebben...

5. A Domintell képesítéssel rendelkező kivitelezők megfelelő tudással rendelkeznek?
Igen, az ARCHITECHNIK KFT. képezi őket, illetve folyamatosan ellátja a megfelelő információkkal.

6. Milyen típusú épület alkalmas arra, hogy a Domintell rendszert beszereljék?
Bármilyen épület, melynek vezetékezése megfelel a rendszer elvárásainak. Az alap rendszer elég olcsó és a legtöbb egyszerű lakásban alkalmazható. Ellenben, a nagyon modern rendszerek kiépítésénél is megfelelő megoldásokat tudunk ajánlani.

< Vissza az előző oldalra