Új Master modul

ÚJ MASTER Modul érkezik!
Számos új funkcióval rendelkezik és elképesztő áron lehet hozzájutni...

DGQG02 F

Bővebben...

Lithoss Design kapcsolók

A Lithoss Design kapcsolók már Domintell elektronikával is megvásárolhatóak.

lithoss ill

Bővebben...

Magasan is szép az élet

Bővebben...

Construma kiállítás

construma logo

Találkozzunk a CONSTRUMA kiállításon

2017. április 5-9

„A” pavilon 105A stand

Unihome kezelőfelület

app logo

Megjelent a tökéletes épületautomatizálási alkalmazás. Ismerkedjen meg vele Ön is! 

Bővebben...

Niko 3D kapcsolóválasztó App

Niko app

Bővebben...

Daikin MODBUS Interfész

Annak érdekében, hogy a Domintell a klímatizálás vezérlésének a lehetőségeit bővítse, létrehozta a Modbus menedzsment felületet, a DINTMB01-t.  Így lehetőség nyílik több, különböző márkájú termékkel való kommunikációra. A DAIKIN támogató csoporttal a kiváló együttműködés következtében, a DINTBM01  támogatja a DAIKIN RTD-NET csatlakozást.  A DAIKIN-RTD-NET interfész tudja kezelni a DAIKIN VRV -t SKYAIR tartományban, és szellőztetési megoldásokat VAM és VKM-en. Ezek az eszközök DAIKIN P1/P2 buszon kommunikálnak. Valamint egyéb modbus eszközöket is képes lesz kezelni a jövőben.

 

Energia mérés

economie energie a 24121

A Domintell új DPULS01 modulja segítségével mérhetővé válnak a különböző energiák. (pl: gáz, víz, áram, napelem, stb.) A modul 3 független potenciálmentes bemenettel rendelkezik. Ide köthetőek be a beérkező impulzusok a fogyasztás/átfolyás mérőktől. A kapott impulzusokból a rendszer grafikont készít, mely lekérdezhető pillanatnyi, napi, heti, havi bontásban.

Új termékek a Batibouw 2014 Brüsszeli kiállításon

unnamedA Domintell részt vesz a Batibouw 2014, február 20 - március 2-ig tartó Brüsszeli Expon. Mint az elmúlt években, idén is bemutatja legújabb termékeit. Idén nem kevesebb, mint hat új modullal érkezett.

Bővebben...

iRidium - teszteredmények

iridiumNagy megelégedéssel zárult a Domintell belgiumi központjában az iRidium 2.1 szoftver tesztelése.  

Az iRidium szoftver egy egyedi megoldást nyújt az automatizálási rendszer, audio/video berendezések és a média szerverek közös felületről történő irányításához. Segítségével PC-ről, tabletről  vagy akár okostelefonról, kétirányú kommunikációval vezérelhetjük rendszereinket.

Bővebben...