DOMINTELL STARTCSOMAG

A Domintell Startcsomaggal egy kedvezményes csomagot vásárolhat meg, ami alkalmas pl. 3 szoba, nappali, konyha-étkező, fürdő, WC, előszoba, azaz kb. 100 m2 vezérlésére. Egy ilyen jellegű ingatlanban 16 világítási áramkört, 5 fűtési kör + kazán + 2 szivattyú vezérlését terveztük, nyomógombokkal, helyi hőmérséklet érzékelőkkel (5db).

Amennyiben rendelkezik Androidos vagy IPhone telefonnal, akkor azon keresztül is vezérelheti rendszerét párhuzamosan, vagy akár távolról interneten keresztül is.

A rendszer alkalmas riasztóval történő kommunikációra, így akár a riasztó mozgásérzékelőit is használhatja világítások kapcsolására, vagy be/ki élesítéskor különböző funkciók lehívására.

IP kamerák képe is megjeleníthető a kezelőfelület szoftverében, így Ön akár távolról is betekinthet lakása teljes állapotába.

mobil vezA csomag tartalma:

1db DGQG01 Master modul
1db DALI01 Tápellátó
2db DBIR01 Kapcsolómodul (8 kimenettel)
1db DMR01 Kapcsolómodul (5 kimenettel)
1 db DISM20 Buszillesztő nyomógombokhoz (20 bemenet)
5db DTEM01 Hőmérsékletérzékelő
1db DETH02 IP Modul (Android vagy iPhone vezérléshez)
2db NIKO1 1 Nyomógombos Niko kapcsoló
4db NIKO2 2 Nyomógombos Niko kapcsoló
2db NIKO4 4 Nyomógombos Niko kapcsoló
1db RPR Rendszerprogramozás

STARTCSOMAG ÁRA: 869.900 Ft+ÁFA

Ezzel lehetősége van MA egy olyan rendszert megvalósítani, ami már a jövőbe mutat!

A Startcsomag igényektől függően bármikor továbbfejleszthető, mert a rendszer elemei modulárisak!
Fűtésének helyiségenkénti vezérlésével akár havi 30% gázt is megspórolhat! A hőmérsékletek, vagy a hőmérsékleti profilok külön-külön megadhatóak és azok bármikor módosíthatóak akár a Tablet felületén is.
Világításai szeparáltan, vagy akár csoportokban is vezérelhetőek. Az automatikusan tanuló jelenlét szimuláció akár a riasztó beélesítésével aktiválható is, míg a lakás összes világítása lekapcsol megadott idő után. Világításait szabályozhatja akár a beépített asztronómiai óra alapján, azaz a mindenkori napkeltéhez és napnyugtához képest.

< Vissza az előző oldalra