Sonos Multi-room hangrendszerbundle 2x play1 connect black catalog

A Sonos termékeinket bármikor könnyedén hordozhatjuk, átrendezhetjük lakásunkban mivel azok működéséhez csak áramforrásra és Wi-Fi hálózatra van szükség. Ráadásul az egyes egységeket össze is tudjuk párosítani így komplex házimozi rendszert is felépíthetünk belőle. A SONOS hangfalait általában arról nevezi el, hogy hány hangsugárzó található benne, így igényeink szerint tudjuk kiválasztani a kívánt teljesítményt.

A SONOS PLAY multiroom rendszerek biztosítják mindazon egyedi funkciókat, amit csak a Sonos Wireless HiFi rendszer által tapasztalhat meg. Ezek a funkciók és lehetőségek elérhetők a többi zónalejátszóban is: SONOS PLAY:1™, SONOS PLAY:3™, SONOS PLAY:5™, SONOS Playbar™.

Élvezze a kedvenc zeneforrásait és a zenehallgatás szabadságát az intuitív Sonos Controller alkalmazás segítségével, amely a következő eszközökön működik: iPad®, iPhone®, Android™, PC és Mac. Csatlakoztasson össze vezeték nélkül két PLAY hangsugárzót. Ez az egyik megoldás arra, hogy hihetetlenül jó sztereó hangzást kapjon, vagy pedig használjon két PLAY hangsugárzót, hátsó hangsugárzóként a SONOS Playbar és a SONOS SUB™ mellett. Így létrehozhatja a teljes 5.1-es házimozi surround rendszerét.

 

Sonos multiroom products