Villamosmérnök feladata

automatizalasi mérnökAz építész és a villamos mérnők kapcsolata nagyon fontos. Akár az építész vagy az Ön által választott villamosmérnök feladata több megoldást ajánlani:

Hagyományos villanyszerelés,
Automatizált rendszert a DOMINTELL-el

Az Ön villamosmérnöke feltehetően ismeri a különböző elérhető termékek és megoldások széles skáláját, így a megfelelő megoldást javasolja. Ő ismeri az Ön mindennapos elvárásait és ez alapján megfelelő tájékoztatást nyújt.

Az épületautomatizáló szakember birtokában van az a tudás, amit folyamatosan továbbfejleszt, és lehetőséget ad arra, hogy a legmegfelelőbb rendszert kiválassza az Ön számára.

Az elektromos rendszer nem csak kihúzott kábelekből áll. Az épületautomatizáló mérnök meghatározza a beépítési és programozási időt is. A DOMINTELL rendszerrel jelentős időmegtakarítás érhető el mind a két intervallumban. A gyártóknak a mérnökök közvetlen támogatása a legfontosabb.

Az oktatások lehetnek termék vagy felhasználóoldali oktatások, amikor csak szükség van rá a mi technikai csapatunk elérhető.

Vigyázat!

Az épületautomatizáló szakemberek időbeosztása sokkal szorosabb, mint a hagyományos villamosmérnököké, tehát még időben keressen fel egyet!

< Vissza az előző oldalra