Új termékek a Batibouw 2014 Brüsszeli kiállításon

unnamedA Domintell részt vesz a Batibouw 2014, február 20 - március 2-ig tartó Brüsszeli Expon. Mint az elmúlt években, idén is bemutatja legújabb termékeit. Idén nem kevesebb, mint hat új modullal érkezett.

 

dpuls01dmonoelec01

 

 

A DPULS01, DMONOELEC01 és a DTRIELEC01 modulok segítségével a különféle energiafogyasztással kapcsolatos méréseket végezhetünk. A DPULS01 modult, a buszkábel segítségével a háromszoros impulzus mérőhöz illesztve különféle fogyasztásokat mérhetünk. Az új modul segítségével nyomon követhető a víz a fűtőolaj és a gázfogyasztás.

dtrielec01

 

 

A DMONOELEC01 és DTRIELEC01 modulok kapcsolatával kifejezetten az elektromos fogyasztásunkat mérhetjük. Egyfázisú és háromfázisú mérésekre alkalmas.

 

 

 

 

A DINTDALI01 modult az épületautomatizálásban felmerülő űr betöltésére tervezték. Ez egy, a világításvezérléshez készített modul, aminek a DALI protokoll az alapja. A DINTDALI01 a világítás vezérléshez tartozó moduljaink legújabb tagja, amely kiegészíti DDIM01 és a DDMX01 modulokat.

dmv01

 

 

A DMV01 "Domintell mechanikus szellőztetés" modul célja az optimális épületszellőztető kezelése. Ez alkalmas a CMV vagy kétáramlású szellőzőrendszerek vezérlésére.

dali02

 

 

 

A DALI02 a legújabb generációs, alacsony feszültségű tápegység modulunk. Amellett, hogy az ellenőrzött 15 V DC teljesítményt ad, a modul most hozzáadott intelligens funkciókat is tartalmaz, mint például az a képessége, hogy értesítse a mastert modul az állapotáról.