Komfort és kényelem

komfortAz életünk komfortosabbá tételére rengeteg példa áll rendelkezésre, de bármilyen ötletei is legyenek, azok könnyen megvalósíthatóak a Domintell rendszerrel.

 

Néhány példa a teljesség igénye nélkül

Igen valóban, akár reggel 7:30-kor automatikusan bekapcsolhat a kávéfőzője.

De akár a fürdőszoba is a beállított hőmérsékletre melegszik a megfelelő időben.

Hazafelé tartva csak egy telefonhívás és mire hazaérünk, addigra a megfelelő hőmérsékletű vízzel tele is lett a kád.

Menyire egyszerű és kényelmes a kanapéról a távirányító egy gombjának megnyomásával bekapcsolni a TV-t, erősítőt, a DVD-ben elindítani a filmet, miközben lemegy a redőny és lassan elhalványodik a világítás.

Vendégei vannak. Egy gombnyomásra máris a megfelelő hangulatú fények veszik körül a nappaliban és az étkezőben.

A fények fokozatosan változnak: reggel ha felkelünk vagy este ha lefekszünk, a fények a beállított idő alatt érik el a kért fényerősséget.

Éjszaka a WC útvonaláig 30%-os fény hívható elő, míg reggel ugyanez a kapcsoló már 100%-os fényt ad, megfelelő intenzitással.

Mozgásérzékelők: lámpák vagy különböző berendezések kapcsolásához. Automata ajtó zárás a nap meghatározott idejében.

Domintell ipadAmikor a házban mozog, elég nehézkessé válik mindennek a vezérlése távirányítás nélkül. Erre ad lehetőséget egy távirányító, vagy akár egy ios vagy android alapú mobiltelefon is. Távirányítással működtethető a fűtés, világítás, elektromos kapuk, minden amit előzőleg az automatizálási rendszerhez illesztettünk.   

A Domintell rendszer a mozgássérültek számára is nagymértékben megkönnyíti az életet. Egyszerű és elérhető kezelést biztosít a ház vezérlésében.

 

< Vissza az előző oldalra