Tisztelt Látogató!

A vírusfertőzés veszélyére való tekintettel, irodánkat és bemutatótermünket a megelőzés érdekében határozatlan időre bezárjuk.

Természetesen telefonon és e-mailban továbbra is elérhetőek vagyunk.

Megrendeléseket a külfüldi (anyavállalat) működése szerint tudjuk teljesíteni.

Megértésüket köszönjük! 

Bio alkalmazás

Bio alkalmazásNapjainkban egyre jobban tért nyernek az úgynevezett BIO étrendek, BIO életkörülmények. Néhányan félnek a mobiltelefon intenzív használatától. Egy nagyfeszültségű vezeték alatt élni sem kellemes. 

Életünk során elektromos hullámok vesznek körül. Minden nap ki vagyunk téve ezek rejtett hatásainak. A kapcsoló a párna mellett, az olvasólámpa, az elektromos háttámlával ellátott ágy... kétségtelenül elektromos hullámokat bocsátanak ki. A megoldás erre, az elektromos áram kikapcsolása a közvetlen környezetünkben. Ezt nem egyszerű megoldani a hagyományos villanyszerelésnél. Visztont a Domintell rendszerrel ez könnyedén megvalósítható. A rendszer segítségével minden úgynevezett káros elektromos áramot megszüntethet. Egyetlen gombnyomással kikapcsolhat minden lámpát a házban, akár az ágyából is. Ezzel egyszerűen megszabadult minden veszélyes elektromos hullámtól.

 

< Vissza az előző oldalra